Ne adaptam situatiei de criza! Tinem cursurile ONLINE la pret redus!
 • Acreditare

CURS FORMATOR – COR 242401

Curs acreditat ANC

CURS FORMATOR – COR 242401

Cursanti : 28
Pret : 450 Lei

Ne adaptam situatiei de criza! Tinem cursurile ONLINE la pret redus!

Cursul se desfasoara pe platforma ZOOM in intervalul 17.00-19.00/ 19.30

În această perioadă cursurile se țin online și este nevoie să aveți conexiune la internet bună și un calculator sau laptop pentru a participa la curs.

Pentru ca ne preocupam de ceea se se intampla in aceasta perioada, venim in intampinarea nevoilor dvs. de dezoltarare personala continua prin organizarea cursului FORMATOR ONLINE, astfel fructificand perioada de izolare.

Ce presupune acest lucru ?

curs transmis live

intrebari directe trainerului

veti putea comunica cu toti ceilalti participant la curs live

feedback continuu

suportul de curs electronic

Examenul de absolvire se va organiza in sistem online.

Se adreseaza tuturor persoanelor cu studii superioare care activeaza in domeniul formarii profesionale fiind recomandat pentru profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor de Resurse umane, specialisti in Resurse umane, lectorii interni ai organizatiilor, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG. sau care doresc o alternativa in cariera si care sunt interesate sa transmita si altora, in mod organizat si avizat, din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza.

Acest curs se bazeaza, in principal, pe activitati practice si pune accent pe comunicare, pe activitati interactive cu membrii echipei de curs. Cursul de Formator oferit de TTC se diferentiaza de toate celelalte prin:

– EFICIENTA

– INTERACTIVITATE SPORITA

– METODE INOVATOARE DE PREDARE

– IMPLICARE SI DARUIRE DIN PARTEA TRAINERILOR

– ATMOSFERA PROPICE INVATARII

Competente dobandite

La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la: 

 1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la formarea profesionala a adultilor
 2. Realizarea analizei de nevoi privind formarea profesionala a adultilor
 3. Respectarea eticii si a standardelor profesionale in formarea profesionala a adultilor
 4. Evaluarea competentelor initiale ale participantilor la programul de formare profesionala a adultilor
 5. Aplicarea procedurilor de asigurare a calitatii activitatii de formare profesionala a adultilor
 6.  Comunicarea si relationarea in procesul de formare
 7. Dezvoltarea lucrului in echipa implicata in procesul de formare
 8. Gestionarea conflictelor
 9. Organizarea activitatilor de formare
 10. Proiectarea procesului de instruire
 11. Elaborarea instrumentelor de evaluare
 12. Realizarea activitatilor de formare teoretica
 13. Realizarea activitatilor de formare practica
 14. Gestionarea si administrarea resurselor specifice procesului de formare
 15. Organizarea procesului de evaluare a participantilor la programul de formare profesionala
 16. Efectuarea evaluarii si furnizarea feedback-ului privind revizuirea procesului de formare profesionala a adultilor
 17. Analiza si comunicarea rezultatelor instruirii
 18. Dezvoltarea personala continua a formatorului

Cunostinte si abilitati

La sfasitul cursului de formator, participantii:

 • vor avea abilitati imbunatatite de prezentare si comunicare
 • vor avea cunostinte despre ce presupune managementul unui proces de formare (identificarea nevoii de instruire, planificare, marketing, organizare, evaluzare)
 • vor sti sa planifice, sa sustina si sa evalueze o sesiune de instruire interactiva pe o tema la alegere
 • vor avea cunostinte si abilitati de a folosi o gama variata de metode de instruire, motivare si implicare a participantilor

Recomand acest curs si acelor persoane carora le este greu sa vorbeasca in public. Atmosfera este prietenoasa, deschisa, te ajuta sa te poti exprima si ai sansa sa afli multe informatii ajutatoare.

Anca, 27 ani

Pentru eliberarea certificatului de absolvire insotit de suplimentul descriptiv se percepe o taxa de 50 lei. Tariful nostru de 450  ron nu exclude profesionalismul cu care desfasuram acest curs, ci dimpotriva, este gandit ca un raport calitate-pret extrem de avantajos pentru clientii nostri! Pentru a va convinge de acest lucru, va asteptam la curs!

*Acte necesare pentru inscriere curs (in copie)

 1. carte identitate ;
 2. certificat nastere ;
 3. certificat de casatorie ;
 4. diploma de licenta ;
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Curs Formare
Average rating:  
 9 reviews
by Cătălin on Curs Formare

"Recomand.", acesta a fost feed-back-ul pe care am vrut să îl dau, inițial, cursului de "Formare a formatorilor" organizat de Training & Teaching Center. Apoi m-am mai gândit că cine sunt eu să recomand, și cine sunteți voi, cei ce citiți testimonialul ăsta, să țineți cont de recomandările mele...!?Așa că... m-am gândit să vă povestesc: eu sunt "formator" de peste 15 ani, format ca trainer la cursuri cu traineri buni, din străinătate, cu trainingurile mele livrate multe și apreciate bine și foarte bine, eu știu, în două cuvinte eu "sunt trainer". Adică, zic eu, eu pot să recomand! Problema este că doar "recomand" ar fi prea puțin pentru a da un feedback despre cum a fost cursul acesta. În primul rând, pentru mine, participând la acest curs, a fost o surpriză să văd că oamenii care s-au înscris și au participat au făcut-o ca să învețe din el! Apoi m-a mirat să văd că eu am avut ce să învăț din el! Și nu în ultimul rând a fost plăcut să constat că Violeta, trainerul nostru, a venit să învețe din el! Prin urmare, dacă vă doriți să vă înscrieți la un curs de la care să plecați cu un certificat de "Formator" obținut repede și fără bătaie de cap, la care să veniți în prima și în ultima zi, nu ați ajuns unde trebuie! Dacă vreți, însă, să plecați cu câteva idei noi de cum să dezvoltați și să susțineți un training, cu noțiuni uitate și reamintite, cu exerciții și joculețe utile trainingurilor pe care vreți să le organizați, aici trebuia să ajungeți!Așadar...:

Recomand!

by Claudia on Curs Formare

Cursul a fost superb si s-a desfasurat ireprosabil, chiar daca a avut loc online. Toata informatia a fost transmisa intr-un mod clar si structurat.

Esti un trainer minunat, care stie sa faca fata oricarei situatii si care explica orice mai mic detaliu, ori de cate ori este nevoie

by Ionel S. on Curs Formare

“Sunt foarte bucuros ca am participat la acest curs , am avut multe de invatat .Foarte eficient si s-au respectat foarte bine timpii de lucru pentru fiecare activitate . Violeta este un trainer profesionist care stie foarte bine ce vrea de la cursant.”

by Iuliu M. on Curs Formare

“Un curs bine structurat si organizat de catre un trainer foarte bine pregatir din punct de vedere professional . Societatea are nevoie de acest tip de oameni ! Recomand cu incredere.”

by Florina P.B. on Curs Formare

“Mi-a fost de mare folos ; a fost peste asteptarile mele . Violeta a reusit sa ne motiveze si sa ne instruiasca in cele mai placute moduri. Am reusit sa imi insusesc intr-un mod eficient o sumedenie de informatii utile care ma vor ajuta cu siguranta pe viitor, atat in cariera, cat si in dezvoltarea mea ca persoana“.

by Mihaela R. on Curs Formare

“Cel mai bun curs la care am participat ! Violeta – un om exceptional , cu un vibe pozitiv si care ne-a oferit toate informatiile necesare . Totul a decurs minunat, un curs bine pus la punct si explicat.”

by Andreea P. on Curs Formare

“M-am simtit in largul meu si m-am bucurat de exercitiile de comunicare . A fost un curs reusit si am invatat multe lucruri noi . Multumesc , Violeta!“

by Daniela P. on Curs Formare

“Mi-au placut foarte mult exercitiile; mi se par foarte eficiente in procesul de invatare si pentru mine s-au potrivit perfect cu stilul meu.“

by Roxana G. on Curs Formare

“Mi-a placut acest curs, deoarece am reusit sa-mi imbunatatesc cunostintele, sa inteleg ce implica si in ce consta meseria de formator. Este placut sa ai un profesor pe masura asteptarilor tale si este un motiv in plus pentru care ma gandesc sa ma inscriu si la alte cursuri pentru dezoltarea profesionala.“

Copyright © Traning & Teaching Center | Created by True Art