ACCEPTAM PLATA CU CARDUL DE "PRIMA DIDACTICA"! Tinem cursurile ONLINE la pret redus!
 • Cursuri Acreditate

CURS INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE – COR 333309

Cursul este Acreditat UE

CURS INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE – COR 333309

Cursanti : 28
Pret : 600 Lei

Ne adaptam situatiei de criza! Tinem cursurile ONLINE la pret redus!

Cursul se desfasoara pe platforma ZOOM in intervalul 17.30-19.30/ 20.00

În această perioadă cursurile se țin online și este nevoie să aveți conexiune la internet bună și un calculator sau laptop pentru a participa la curs.

Pentru ca ne preocupam de ceea se se intampla in aceasta perioada, venim in intampinarea nevoilor dvs. de dezoltarare personala continua prin organizarea cursului INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE ONLINE, astfel fructificand perioada de izolare.

Ce presupune acest lucru ?

curs transmis live

intrebari directe trainerului

veti putea comunica cu toti ceilalti participant la curs live

feedback continuu

suportul de curs electronic

Examenul se va organiza in sistem online.

 

Acest curs este destinat persoanelor interesate de educatia adultilor, absolventilor de studii medii care doresc sa deruleze activitati cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienta informala in formare, care necesita o certificare, organizatiilor care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare. Pachetul de training pune accentul pe dezvoltarea capacitatilor si deprinderilor de concepere, planificare, organizare, sustinere, evaluare si adaptare creativa a formarii.

 

Cursul isi propune sprijinirea participantilor in dobandirea unor abilitati care sa ii orienteze si sa ii ajute in insertia pe piata fortei de munca.

Competente dobandite

La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la:

 1. Proiectarea activitatilor de formare
 2. Asigurarea managementului procesului de instruire
 3. Evaluarea activitatilor de formare
 4. Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru
 5. Integrarea TIC in formare
 6. Consilierea formabililor
 7. Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatie-comunitate
 8. Asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personale

Cunostinte si abilitati

La sfasitul cursului de formator, participantii:

 • vor avea abilitati imbunatatite de  comunicare
 • vor avea cunostinte despre ce presupune despre ce presupune formarea prin activitati specifice
 • vor sti sa lucreze in echipa
 • vor avea cunostinte si abilitati de a folosi o gama variata de metode de instruire, motivare si implicare a participantilor.

Conditia obligatorie de inscriere la acest curs este ca toti participantii sa fie absolventi de studii medii, cu diploma de bacalaureat sau studii postliceale. Cursul se finalizeaza cu examen in prezenta unei comisii de evaluare. Pentru examen si eliberarea certificatului se mai percepe o taxa de 100 lei .

*Acte necesare pentru inscriere curs (in copie)

 1. carte identitate ;
 2. ceritifact nastere ;
 3. certificat de casatorie ;
 4. diploma de 12 clase ;
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Curs Formare
Average rating:  
 6 reviews
by Barbu George on Curs Formare

Am participat la cursul de formator și am avut-o ca trainer pe Dna Violeta Drăgan. Mă bucur pentru experiența pe care am avut-o. Am întâlnit un trainer foarte bine pregătit și un curs foarte bine structurat. Practic mi-am însușit cunoștiințele din timpul cursului, iar individual doar le-am revizuit. Recomand cu multă căldură Training&teaching Center și în mod deosebit pe Dna Violeta Drăgan, un om cu suflet de aur.

by Roxana on Curs Formare

Un curs foarte atragator atat prin calitatea informatiilor transmise, dar si prin atmosfera generala dim timpul orelor de curs.Doresc sa multumesc echipei dumneavoastra si in special trainer-ului Violeta Dragan pentru profesionalism si modul foarte organizat, dar in acelasi timp foarte atragator in care a stiut sa sustina acest curs.Va multumesc inca o data si voi recomanda mai departe cursurile dumneavoastra!

by Ionel S. on Curs Formare

“Sunt foarte bucuros ca am participat la acest curs , am avut multe de invatat .Foarte eficient si s-au respectat foarte bine timpii de lucru pentru fiecare activitate . Violeta este un trainer profesionist care stie foarte bine ce vrea de la cursant.”

by Iuliu M. on Curs Formare

“Un curs bine structurat si organizat de catre un trainer foarte bine pregatir din punct de vedere professional . Societatea are nevoie de acest tip de oameni ! Recomand cu incredere.”

by Florina P.B. on Curs Formare

“Mi-a fost de mare folos ; a fost peste asteptarile mele . Violeta a reusit sa ne motiveze si sa ne instruiasca in cele mai placute moduri. Am reusit sa imi insusesc intr-un mod eficient o sumedenie de informatii utile care ma vor ajuta cu siguranta pe viitor, atat in cariera, cat si in dezvoltarea mea ca persoana“.

by Mihaela R. on Curs Formare

“Cel mai bun curs la care am participat ! Violeta – un om exceptional , cu un vibe pozitiv si care ne-a oferit toate informatiile necesare . Totul a decurs minunat, un curs bine pus la punct si explicat.”

CURS INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE – COR 333309
Copyright © Traning & Teaching Center | Created by True Art | Prelucrarea datelor cu caracter personal