ACCEPTAM PLATA CU CARDUL DE "PRIMA DIDACTICA"! Tinem cursurile ONLINE la pret redus!
  • Cursuri Acreditate

CURS FORMATOR FORMAT FIZIC

Curs acreditat - format fizic

CURS FORMATOR FORMAT FIZIC

Cursanti : 28
Pret : 900 Lei

Tinem cursurile si in format fizic!

Se adreseaza tuturor persoanelor cu studii superioare care activeaza in domeniul formarii profesionale fiind recomandat pentru profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor de Resurse umane, specialisti in Resurse umane, lectorii interni ai organizatiilor, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG. sau care doresc o alternativa in cariera si care sunt interesate sa transmita si altora, in mod organizat si avizat, din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza.

Acest curs se bazeaza, in principal, pe activitati practice si pune accent pe comunicare, pe activitati interactive cu membrii echipei de curs. Cursul de Formator oferit de TTC se diferentiaza de toate celelalte prin:

– EFICIENTA

– INTERACTIVITATE SPORITA

– METODE INOVATOARE DE PREDARE

– IMPLICARE SI DARUIRE DIN PARTEA TRAINERILOR

– ATMOSFERA PROPICE INVATARII

Pentru eliberarea certificatului de absolvire insotit de suplimentul descriptiv se percepe o taxa de 100 lei. Tariful nostru de 1000  ron nu exclude profesionalismul cu care desfasuram acest curs, ci dimpotriva, este gandit ca un raport calitate-pret extrem de avantajos pentru clientii nostri! Pentru a va convinge de acest lucru, va asteptam la curs!

*Acte necesare pentru inscriere curs (in copie)

  1. carte identitate ;
  2. certificat nastere ;
  3. certificat de casatorie ;
  4. diploma de licenta ;
CURS FORMATOR FORMAT FIZIC
Copyright © Traning & Teaching Center | Created by True Art | Prelucrarea datelor cu caracter personal